Затруднено е движението на Самоковското шосе, в района на Пасарел

Затруднено е движението на Самоковското шосе, в района на Пасарел

Засилено е движението по автомагистралите; колона от автомобили се е образувала по АМ „Хемус“ от Ботевград до тунела „Ечемишка“ в посока София; с намалена скорост се придвижва редицата автомобили в района на Симитли на АМ "Струма" ; интензивно е движението на ГКПП-Кулата и Маказа

Постепенно се засилва трафикът по основните пътни артерии в страната.
По автомагистрала „Струма“ движението се засили в посока към София и в участъка при пътен възел Симитли се регулира от патрули на Пътна полиция.
Интензивен е трафикът към столицата и по АМ „Хемус“ - колона от автомобили се е образувала в участъка от Ботевград до тунела „Ечемишка“.
По АМ Тракия засега движението е натоварено, но  спокойно. 

В столицата - натоварено е движението по Ботевградско шосе, където в голям участък придвижването е двупосочно в лентите посока към центъра. 

От ГД „Национална полиция“ напомнят на водачите да шофират с повишено внимание и със съобразена с пътните условия скорост, при стрикто спазване на указанията на органите на Пътна полиция.

Четирима души пострадаха леко при катастрофа тази сутрин към 7.30 часа в столицата, между трамвай и джип на кръстовището на бул. „Сливница” и бул. „Христо Ботев”. При инцидента джипът е ударен странично. Трима от пострадалите са преминали медицински прегледи, един е оставен за обстойни прегледи и лечение при необходимост. Предприети са процесуално-следствени действия за установяване на причините за произшествието

Тежка катастрофа стана преди обед, към 10 часа във Враца. По първоначални данни, лека кола с трима пътници, по неизяснени засега причини се е ударила в стълб край пътя в централната градска част. Загинал е на място шофьорът на автомобила, тримата пътници са прегледани и освободени за домашно лечение. Движението не беше затруднено.

Сериозно произшествие стана към 11.40 часа и на пътя от Самоков към София в района на Пасарел. Според първоначалната информация, шофьорът на лек автомобил е изгубил управлението на завой, колата е паднала в коритото на реката край пътя, при което е загинала на място пътничка. Четирима души са откарани в болница за оказване на медицинска помощ.
Движението е временно затруднено до изваждането на катастрофиралия автомобил и приключването на огледа. Екипи на КАТ-СДВР и патрули регулират движението. В участъка се преминава с намалена скорост до възстановяването на условията за нормализиране на трафика.

Интензивно, но без забавяне е движението на българо-гръцката граница на ГКПП-Кулата и Маказа. Движението е натоварено и в двете посоки, екипите на пунктовете работят на пълен капацитет и няма струпване от леки автомобили.

Водещи новини

Времето