Благотворителен турнир за купа „Емил Шарков“

Благотворителен турнир за купа „Емил Шарков“

Заповядайте в 9 часа на 19 октомври, четвъртък, на официалното откриване на градското първенство на София по мини футбол за служители на МВР, „Спортна зона“, село Герман

 

На 19 и 20 октомври ще се играят срещите от градското първенство на София по мини футбол за служители на МВР за купа „Емил Шарков“. В благотворителния турнир участие ще вземат отбори от различни подразделения на МВР и отбор с приятели на командоса, загинал при изпълнение на служебния дълг.

Официалното откриване на първенството е от 9.00 часа на 19 октомври, когато ще бъде изтеглен и жребият с ръководителите на отборите. Тази година организатор на събитието е Спортната асоциация на МВР.

 

 

Благотворителният футболен турнир за купа „Емил Шарков“ се провежда за трета поредна година. Каузата е в подкрепа на децата на загинали и пострадали при изпълнение на служебните задължения служители от системата на МВР. Със средствата, събрани през 2015 г., миналата година беше подпомогнат летен лагер за 20 деца от Националната благотворителна кампания на МВР. За лечението на Ники Корондилева - дъщеря на полицай, загинал по време на служба, която се бори с коварно заболяване - бяха предназначени средствата от турнира през 2016 г.

Времето