ЧЕЗ и УниКредит Булбанк вече са стратегически партньори

ЧЕЗ и УниКредит Булбанк вече са стратегически партньори

След като ЧЕЗ сключи договор за сътрудничество с УниКредит Булбанк, от 17 септември (понеделник) клиентите на ютилити компанията вече имат възможността да заплащат сметките си за консумираната електрическа енергия и на касите във всички офиси на УниКредит Булбанк в Западна България. Така броят на местата за касови плащания в Западна България се увеличава със 110 и вече възлиза на над 600.

Плащането на сметките за електроенергия може да се осъществи и чрез кредитен превод към сметките на ЧЕЗ в УниКредит Булбанк. За улеснение на клиентите, притежаващи разплащателна сметка в УниКредит Булбанк и при тяхно желание, Банката предоставя възможността чрез подписване на еднократно съгласие за директен дебит по разплащателната сметка на клиента задължението му към ЧЕЗ да бъде погасявано автоматично от Банката на съответната дата /при наличие на средства по разплащателната сметка на клиента/.

За улеснение на клиентите ЧЕЗ откри в УниКредит Булбанк нови, лесни за помнене банкови сметки:

  • за стопански клиенти: BG 20 UNCR 7630 77777 CEZEL
  • за битови клиенти: BG 45 UNCR 7630 11111 CEZEL

След като УниКредит Булбанк отвори вратите си за клиентите на ЧЕЗ,алтернативите за плащане без допълнителни такси за потребителите на ел.енергия в Западна България се увеличиха неколкократно. Документът, който получавате след плащане на сметката на каса в УниКредит Булбанк, е идентичен с този, който се издава и на касите на ЧЕЗ. Той съдържа цялата необходима на клиентите информация.ЧЕЗ и УниКредит Булбанк започнаха разработването на специален пакет от продукти, предназначен за клиентите на двете компании.

ЧЕЗ продължава преговорите за още алтернативни места и начини на плащане. След привличането на Изипей и УниКредит Булбанк за свои партньори, компанията продължава стратегията си по изграждане на мрежа от възможности за плащане за клиентите си, които да им спестят време и усилия.

Клиентите на ЧЕЗ могат да получат допълнителна информация на горещата телефонн линия 0700 10 010 или на уеб сайта на компанията www.cezelectro.bg , както и на и-мейл адреса zaklienta@cez.bg.