Започнаха дните на безкасовите плащания в Западна България

Започнаха дните на безкасовите плащания в Западна България

Днес започна кампанията Дни на безкасовите плащания, организирана от ЧЕЗ България и Epay. Инициативата обхваща единайсет от най-големите градове в Западна България в рамките на шест дни. Перник и Враца бяха първите градове, посетени от мобилните екипи на ЧЕЗ и Epay. Над 800 души преминаха днес през мобилните приемни на кампанията.

Двата съвместни екипа от ЧЕЗ и от Дейта Макс - оператор на системата за електронни разплащания Epay(www.epay.bg), ще обиколат до края на месеца още 9 града от западна България, за да покажат нагледно на клиентите на ЧЕЗ как да се регистрират за плащане през интернет, как да проверят сметката и новия си ИТН номер и какви са стъпките за използване на банкоматите за плащане на сметките за комунални услуги.

Утре (25.09.) мобилните приемни ще са в Монтана (бул. Трети март 59, пред сградата на ЦКБ ) и в Благоевград (бул. Св.св.Кирил и Методий 6, пред Централната каса на ЧЕЗ).

Графикът на кампанията до края на месеца:

  • 26 септември - във Видин и Дупница
  • 27 септември - в Ловеч и Кюстендил
  • 28 септември - в Плевен и Ботевград
  • Кампанията ще завърши на 1 октомври в София.

Инициативата „Дни на безкасовите плащания” е поредната стъпка от стратегията на
ЧЕЗ България за популяризирането на по-лесни и по-удобни начини за плащане на сметките за електроенергия. През юли и август промоция „Ваканция в оранжево” провокира домакинствата от България да платят сметките си по безкасов път и да участват в томбола за сто пикник раници. Останалите безкасови начини, които ЧЕЗ България предоставя на домакинствата, са Интернет банкиране и разплащателна сметка.

В рамките на Дните за безкасово плащане информационната телефонна линия 0700 10 010 също ще предоставя информация и инструкции за процедурите при плащане презEpay и банкомат.

Водещи новини

Времето