Обновеният център за клиенти на ЧЕЗ отвори врати в Кюстендил

Обновеният център за клиенти на ЧЕЗ отвори врати в Кюстендил

Днес, 27 септември2007 г., в гр. Кюстендил беше открит обновеният Център за обслужване на клиенти на ЧЕЗ България. Това е първият офис на ЧЕЗБългария извън столицата, който отваря врати с изцяло нов интериор и корпоративна визия. Той се намира на ул. Петър Ников No2, в сградата на Електроразпределение. Новиятофис осигурява пълната гама от услуги, свързани със снабдяването и разпределението на електроенергия като: присъединяване на нови клиенти, пререгистрация на потребители, издаване на дубликат на фактура, техническа проверка на електромера и т.н. Центърът ще посрещне първите си 100 клиента със специален подарък.

Центърът за услуги в Кюстендил е вторият в Западна България, след София, който може да работи склиенти, присъединени към мрежата на две различни електроразпределителни дружества. Освен кюстендилци, в центъра ще бъдат обслужвани и потребители с имоти в столицата, Софийска, Пернишка и Благоевградска области. Той е и вторият търговски офис на ЧЕЗ България от проекта „Офиси на светло”. В него работят 7 служители, които вече са преминали обучение за работа с клиенти.

Проектът „Офиси на светло” има за цел обновяването на всички центрове за клиенти според стандартите на ЧЕЗ за местата и нивото на обслужване и по този начин да осигури повече комфорт за клиентите и по-добри условия за комуникация. Скоро в обновени центрове ще бъдат обслужвани клиентите от Перник, Монтана, Петрич, и др. Проектът цели също унифициране на обхвата и качеството на предлаганите услуги във всички центрове за клиенти. Стратегията предвижда и разширяване на дистанционното обслужване чрез CALL-център и Интернет.

ЧЕЗ България работи усилено за постепенното подобряване на обслужването на клиентите от Западна България:

За улеснение на своите клиенти и за разширяване на мрежата за касови и безкасови плащания, снабдителната компания подписа договори за стратегическо сътрудничество с Изипей и с банките УниКредит Булбанки ДСК. В рамките на тези договори местата за плащане на сметките за електрическа енергия на територията на Западна България са над 700.Разписките от плащането на сметките в касовите салони на УниКредит Булбанк, ДСКи Изипей съдържат цялата необходима информация за клиента.

Банките и ЧЕЗ започват разработването на пакети от продукти, предназначени за клиентите на компаниите. Освен в брой, плащането на електроенергията може да се осъществи и чрез кредитен превод към сметките на ЧЕЗ в ДСК и Булбанк. ЧЕЗ вече откри нови и по-лесни за запомняне банкови сметки за безкасово заплащане на сметките за ток.

За битовите потребители те са:

УниКредит Булбанк – BG 45 UNCR 7630 11111 CEZEL

Банка ДСК - BG 71 STSA 9300 11111 CEZEL

За стопански клиенти:

УниКредит Булбанк – BG 20 UNCR 7630 77777 CEZEL

Банка ДСК - BG 46 STSA 9300 77777 CEZEL

За улеснение на клиентите, притежаващи разплащателни сметки в посочените банки, те предоставят възможност задължението за консумираната електрическа енергия към ЧЕЗ да бъде погасявано автоматично от банката /при наличие на средства по разплащателната сметка на клиента/ и при заявено писмено съгласие от клиента за това.

От няколко месеца вече работи и нова информационнателефонна линия 0700 10 010на цената на един градски разговор за цяла Западна България. За да подобри двустранната връзка с клиентите и дистанционното обслужване, ЧЕЗ откри и имейл: zaklienta@cez.bg

Водещи новини

Времето