Дни на безкасовите плащания в Западна България

Дни на безкасовите плащания в Западна България

От 24 септември до 1 октомври 2007 г. ЧЕЗ България организира Дни на безкасовите плащания. Инициативата обхвана единайсет от най-големите градове в Западна България в рамките на шест дни. Мобилни приемни работиха на открито пред центровете за клиенти или на удобни за клиентите места в различните градове. Два съвместни екипа от ЧЕЗ и от Дайта макс - оператор на системата за електронни разплащания Epay(www.epay.bg) показаха на желаещите клиенти нагледно как да се регистрират за плащане през интернет, как да проверят сметката и новия си ИТН номер и какви са стъпките за използване на банкоматите за плащане на сметките за комунални услуги.

Мобилните приемни преминаха през следните градове:

  • 24 септември – във Враца и Перник
  • 25 септември - в Монтана и Благоевград
  • 26 септември - във Видин и Дупница
  • 27 септември - в Ловеч и Кюстендил
  • 28 септември - в Плевен и Ботевград

Днес, 1 октомври приемните отвориха врати от 11 часа до пилоните на НДК в София.

Инициативата „Дни на безкасовите плащания” е поредната стъпка от стратегията на
ЧЕЗ България за популяризирането на по-лесни и по-удобни начини за плащане на сметките за електроенергия. През юли и август промоция „Ваканция в оранжево” провокира домакинствата от България да платят сметките си по безкасов път и да участват в томбола за сто пикник раници.

В момента средно на ден през Epayи банкомат плащат близо 1100 потребителя. За сравнение, статистиката показва, че през юни банкомат и Epayса ползвали средно на ден около 860 клиента на ЧЕЗ от Западна България.

В рамките на кампанията информационнатателефонна линия 0700 10 010 също ще предоставя информация и инструкции за процедурите при плащане презEpay и банкомат.

Останалите безкасови начини, които ЧЕЗ България предоставя на домакинствата, са Интернет банкиране и разплащателна сметка.

Водещи новини

Времето