Над 5000 души минаха през откритите приемни на ЧЕЗ Електро за 6 дни

Над 5000 души минаха през откритите приемни на ЧЕЗ Електро за 6 дни

Повече от 800 софиянци получиха информационни материали за начините и местата на плащане в Западна България. 90 души се регистрираха в ефир да плащат през Интернет.

За 6 дни, откакто започна кампанията Дни на безкасовите плащания, повече от 5000 души минаха през мобилните приемни на ЧЕЗ и близо 100 от тях се регистрираха, за да спестят време като си плащат електроенергията през Интернет. Общо през септември 3 200 клиенти на ЧЕЗ са се регистрирали за плащане през интернет на страницата наEpay.

От 24 септември до 1 октомври 2007 г. ЧЕЗ България организира Дни на безкасовите плащания. Инициативата обхвана единайсет от най-големите градове в Западна България в рамките на шест дни. Мобилните приемни работиха по няколко часа дневно на открито пред центровете за клиенти или на удобни за клиентите места в различните градове. Два съвместни екипа от ЧЕЗ и от Дайта макс - оператор на системата за електронни разплащания Epay(www.epay.bg) показаха на желаещите клиенти нагледно как да се регистрират за плащане през интернет, как да проверят сметката и новия си ИТН номер и какви са стъпките за използване на банкоматите за плащане на сметките за комунални услуги.

По време на кампанията мобилните приемни преминаха през следните градове:

  • 24 септември – във Враца и Перник
  • 25 септември - в Монтана и Благоевград
  • 26 септември - във Видин и Дупница
  • 27 септември - в Ловеч и Кюстендил
  • 28 септември - в Плевен и Ботевград

Инициативата „Дни на безкасовите плащания” е поредната стъпка от стратегията на
ЧЕЗ България за популяризирането на по-лесни и по-удобни начини за плащане на сметките за електроенергия. След промоцията „Ваканция в оранжево”, плащанията през Epay и банкомат средно на ден се увеличиха от 860 през юни на 1100 потребителя през август. Очакванията са след проведените Дни на безкасовите плащания цифрата на хората предпочитащите да платят безкасово да нарасне значително за Западна България.

За тези, които на са успели да се срещнат лично с експертите от Epay, информационната телефонна линия 0700 10 010 също предоставя информация и инструкции къде и как дължимата сума за консумираната електроенергия може да се плати безкасово.

Водещи новини

Времето