Обновен Център за клиенти на ЧЕЗ отвори врати в Сандански

Обновен Център за клиенти на ЧЕЗ отвори врати в Сандански

                                                                                     На 9 май 2008 г., беше открит обновен Център за обслужване на клиенти на ЧЕЗ България в Сандански. С него офисите на ЧЕЗ България, които отварят врати с изцяло нов интериор и корпоративна визия стават четиринадесет в Западна България.Новитеофиси осигуряват пълната гама от услуги, свързани със снабдяването и разпределението на електроенергия като: присъединяване на нови клиенти, пререгистрация на потребители, издаване на дубликат на фактура, техническа проверка на електромера и т.н.

Проектът„Офиси на светло” има за цел обновяването на всички центрове за клиенти според стандартите на ЧЕЗ за местата и нивото на обслужване и по този начин да осигури повече комфорт за клиентите и по-добри условия за комуникация. Проектът цели също унифициране на обхвата и качеството на предлаганите услуги във всички центрове за клиенти. Стратегията предвижда и разширяване на дистанционното обслужване чрез CALL-център и Интернет.

ЧЕЗ България работиусилено за постепенното подобряване на обслужването на клиентите от Западна България:

За улеснение на своите клиенти и за разширяване на мрежата за касови и безкасови плащания, снабдителната компания подписа договори за стратегическо сътрудничество с Изипей, УниКредитБулбанк и БанкаДСК. В рамките  на тези договори местата за плащане на сметките за електрическа енергия на територията на Западна България са над 700. Разписките от плащането на сметките в касовите салони на УниКредитБулбанк, ДСК и Изипей съдържат цялата необходима информация за клиента.

 

В услуга на клиентите работи и информационнателефонна линия 0700 10 010на цената на един градски разговор за цяла Западна България. За да подобри двустранната връзка с клиентите и дистанционното обслужване, ЧЕЗ откри и имейл: zaklienta@cez.bg

 

Bilyana

Водещи новини

Времето