46 623 клиенти на ЧЕЗ са допълнили данните си за един месец

46 623 клиенти на ЧЕЗ са допълнили данните си за един месец

ЧЕЗ благодари на всички свои клиенти, които са се възползвали от кампанията за безплатна пререгистрация. Това ще помогне да попълним коректно базата си данни и всички да получават фактурите си на точния адрес. Ние сме истински изненадани от клиентския интерес към безплатната пререгистрация на битови потребители.

От старта на кампанията до сега  36 519 клиенти на ЧЕЗ са се възползвали от кампанията на дружеството за коригиране и допълване на данните си.

Други 10 104 клиенти са променили титуляра на партидата си, което представлява 50% повече увеличение в броя на пререгистрираните спрямо месец март.

ЧЕЗ вярва, че това е още една стъпка към подобряване на обслужването на нашите клиенти.

Кампанията за безплатната  пререгистрация на ЧЕЗ започна в началото на месец април и ще продължи до 30 юни 2008 г. Всички потребители, които искат да променят титуляра на партидата си, могат да се възползват от безплатната пререгистрация до края на месец юни.

През месец април всички клиенти на ЧЕЗ в Западна България трябва вече да са получили фактурите си за консумирана електроенергия за месец март в непрозрачен плик. До 30 юни всеки клиент на компанията може безплатно да промени титуляра на партидата си, както и да коригира или допълни даннитеи адреса си, ако не са изписани правилно.

Дружеството призовава своите клиенти, ако досега не са получили фактурата си за електроенергия да нисигнализират за това.

 

Сигнали могат да се подават:

 

  • на денонощната телефонна линия (0700 10 010);
  • на електронен адрес: zaкlienta@cez.bg или
  • в Центровете за обслужване на клиенти.