Кампания за популяризиране на безкасовото плащане на сметки за консумирана електроенергия

Кампания за популяризиране на безкасовото плащане на сметки 
за консумирана електроенергия

Кампанията стартира на 23 юни и ще продължи до 5 декември 2008 г. и включва томбола сред клиентите на компанията, които заменят касовото с безкасово плащане на сметката си.

Правила на томболата:

В томболата участва всеки битов потребител, който до момента е плащал сметката си на каса и след 23 юни 2008 г. започне да плаща по безкасов начин (чрез банкомат, разплащателна сметка или директен дебит, интернет банкиране, sms, ePay, ПОС терминали в Центровете за обслужване на клиенти).

Участието става автоматично. Не е необходимо клиентът да попълва талон за участие.

В томболата не могат да участват фирми, както и титуляри по сметка, които не са  физически лица – стълбищно осветление, асансьори, гаражи или общи нужди. В случай, че се изтегли подобен ИТН, тегленето се счита за невалидно и се тегли друг ИТН.

Служители на ЧЕЗ също не могат да участват в томболата.

Печелившите клиенти ще бъдат изтегляни в началото на всеки месец от август до декември 2008 г.

Тегленето ще се извършва сред всички клиенти, които са спазили условието за участие.

Печелившите ще бъдат теглени в присъствието на нотариус и ще бъдат уведомени писмено, а имената им ще бъдат публикувани на Интернет страницата www.cez.bg.

Награди:

Всеки месец се раздават по три награди: луксозна екскурзия за двама, лаптоп и фотоапарат.

Екскурзиите са до Лондон, Париж, Прага, Рим и Виена, като включват самолетни билети и 2 нощувки в луксозен хотел.

За всеки клиент, който замени касовото с безкасово плащане на сметка за консумирана електроенергия, ЧЕЗ дарява по 0.20 лв. за деца в неравностойно положение. Всеки месец, заедно с тегленето на печелившите от томболата, ще бъде избиран чрез жребий и един дом за деца в неравностойно положение на територията на Западна България, който ще бъде подпомогнат със средства от първа необходимост в размер на събраната през месеца сума.

Комуникации

Водещи новини

Времето