117 388 клиенти на ЧЕЗ плащат сметките си за електроенергия по безкасов път през август

117 388 клиенти на ЧЕЗ плащат сметките си за електроенергия по безкасов път през август

ЧЕЗ награди още трима клиенти, преминали на безкасово плащане

Здравка Чолакова от Кюстендил, Петър Александров от с.Василовци и Кристиян Антов от София са тримата печеливши в томбола на ЧЕЗ. За втори пореден път голямата награда – екскурзия за двама в чужбина, се печели от клиент на компанията от град Кюстендил. Наградите бяха изтеглени днес, 9 септември 2008 г., в присъствието на нотариус, от Ростислав Дижа, изпълнителен директор на ЧЕЗ Електро България. Лотарията е част от кампанията на фирмата за популяризиране на безкасовите начини за заплащане на сметките за електроенергия.

„Безкасовото плащане носи редица улеснения за нашите клиенти. То им спестява време и ги прави независими от мястото и работното време на касите. За нас е радостен фактът, че в резултат на кампанията за популяризиране на безкасовите алтернативи все повече клиенти разбират предимствата и удобствата на тези начини за плащане”, заяви Ростислав Дижа по време на томболата.

За всеки клиент, който е преминал към безкасов начин на плащане през съответния месец, ЧЕЗ дарява по 0.20 лв. на децав неравностойно положение. Натрупаната през август сума в размер на 1001 лв. ще бъде предоставена на помощно училище „Йордан Йовков” в град Перник. Името на училището беше изтеглено от Радостина Тошева, ръководител отдел Маркетинг.

По данни на компанията 117 388 клиенти са платили сметката си безкасово през август месец. За сравнение броят на клиентите плащащи безкасово през същия период на миналата година е 59 891.

До края на годината още 9 клиенти на ЧЕЗ, които платят безкасово сметката си за ток, ще получат награди. Това ще стане в рамките на тегленията, които дружеството ще организира всеки месец до края на 2008 г. сред битови клиенти, които са преминали към безкасово разплащане.

В томболата на ЧЕЗ има право да участва всеки битов потребител, който е плащал сметката си на каса до 23 юни 2008 г., а след това е започнал да погасява задълженията си за консумирана електроенергия по безкасов начин. Участието става автоматично и не е необходимо да се попълва специален талон. Печелившите потребители ще бъдат персонално уведомени, а имената им ще се публикуват на Интернет страницата на ЧЕЗ България -  www.cez.bg.

Наградите, които предстои да бъдат раздадени до края на годината са три екскурзии за двама съответно до Прага, Рим и Виена (включват самолетни билети и 2 нощувки в луксозен хотел), три лаптопа с лицензиран софтуер и три цифрови фотоапарата.

 

Начини за безкасови плащания: Банкови сметки за безкасови плащания:
  • чрез разплащателна сметка/директен дебит
  • чрез банкомат
  • чрез Интернет банкиране
  • чрез системата ePay
  • чрез sms
  • чрез ПОС - терминали в Центрове за обслужване на клиенти на ЧЕЗ

за битови потребители

Банка ДСК - BG 71 STSA 9300 11111 CEZEL

Уникредит Булбанк – BG 45 UNCR 7630 11111 CEZEL

за стопански потребители

Банка ДСК - BG 46 STSA 9300 77777 CEZEL

Уникредит Булбанк – BG 20 UNCR 7630 77777 CEZEL

СИТИ Банк – BG37 CITI 9250 77777CEZEL

Комуникации

Времето