ЧЕЗ организира мобилни екипи за обслужване на клиенти в малките населени места

ЧЕЗ организира мобилни екипи за обслужване на клиенти в малките населени места

ЧЕЗ започва реализирането на проект „мобилни екипи за обслужване на клиенти” в малките населени места на територията на Западна България. От 16 септември до края на месеца те ще оперират като изнесени Центрове за обслужване на клиенти в 13 населени места в областите Монтана, Видин, Ловеч, Враца, Благоевград, Перник и София. Това са общински центрове с над 1 300 потребители, в които компанията няма клиентски центрове. Проектът се осъществява съвместно с общинските администрации като продължават разговорите за включване и на други населени места към инициативата.

В изнесените Центрове за обслужване на клиенти потребителите ще могат да ползват всички безплатни услуги на компанията. Мобилните екипи ще правят справки, ще дават информация и ще консултират клиентите по въпроси свързани с тримесечното отчитане на електромерите, безкасовите плащания, формирането на новите цени на електроенергията и други. Освен това потребителите ще имат възможност да попълнят необходимите формуляри за платените услуги на компанията, заедно със служителите на ЧЕЗ. Мобилните екипи няма да събират суми за консумирана електроенергия.

Във всяка община екипът на ЧЕЗ ще бъде на разположение на клиентите на компанията един ден, от понеделник до петък, в помещение, осигурено от местната администрация. Изнесените Центрове за обслужване на клиенти ще работят с удължено работно време - от 8.00 до 19.00 ч. Подробна информация ще бъде разпространена в сградите на общинските администрации.

Проектът е част от усилията на компанията да подобри обслужването на клиентите си, като увеличи местата за предоставяне на услуги. От компанията увериха, че ако резултатите от инициативата са положителни, проектът ще бъде продължен.

График на мобилните екипи за обслужване на клиенти:

Област Населено място Дата
Монтана Чипровци 19.09.08 г.
Ловеч Александрово 23.09.08 г.
Летница 24.09.08 г.
Враца Криводол 17.09.08 г.
Борован 19.09.08 г.
Мездра 18.09.08 г.
Оряхово 16.09.08 г.
Благоевград Кочериново 26.09.08 г.
София Мирково 17.09.08 г.
Копривщица 25.09.08 г.
Костенец 24.09.08 г.
Перник Брезник  19.09.08 г.

Комуникация

Водещи новини

Времето