Доброволци от ЧЕЗ рисуваха с деца от дом „РАДОСТ”, село Дрен

Доброволци от ЧЕЗ рисуваха с деца от дом „РАДОСТ”, село Дрен

 

Днес, 7 ноември 2008 г., служители на компанията връчихана децата от дом за деца лишени от родителски грижи „Радост” в с. Дрен дарение на стойност 829.60 лв. под формата на облекла. За първи път в благотворителната инициатива на ЧЕЗ се включиха и служители на компанията. Единадесет доброволци рисуваха, оцветяваха и се забавляваха заедно с 30-те деца в дома, на възраст от 3 до 7години. Детското творчество ще бъде показано на специална изложба в Чешкия културен център през декември.

„Мисля, че това посещение ми даде възможност да усетя и разбера колко са важни малките жестове. С удоволствие ще се включвам в благотворителни инициативи и в бъдеще ще се старая да убедя все повече хора в това, че не само материалните неща са важни”, сподели Соня Григорова от ЧЕЗ Електро.

В рамките на кампанията „Лесно, по-лесно ... безкасово” ЧЕЗ дарява по 0.20 лв. за всеки клиент преминал към безкасов начин на плащане. От юни 2008 г. до сега 23 995 клиенти на дружеството са платили сметките си за консумирана електроенергия безкасово.

В началото на всеки месец ЧЕЗ провежда и лотария сред клиентите преминали към безкасов начин на плащане през съответния месец. Днес, в присъствието на нотариус, бяха изтеглени тримата късметлии на дружеството, които ще получат награди през ноември.

Христо Фетваджиев от гр. София спечели голямата награда - луксозна екскурзия за двама до Рим. Лаптоп ще получи Георги Трендафилов от с.Рударци, а цифров фотоапарат – Елена Милева също от София

Освен имената на печелившите, днес беше изтеглено и „2-ро помощно училище”, гр. София, което ще получи дарение от  1 729,40 лв. от ЧЕЗ.

Досега дарения на обща стойност от 2240 лв. получиха децата от дом „Никола Вапцаров” в гр. Роман, както и малчуганите от помощно училище „Любен Каравелов” в гр. Перник.

 

Начини за безкасови плащания: Банкови сметки за безкасови плащания:

§ чрез разплащателна сметка/директен дебит

§ чрез банкомат

§ чрез Интернет банкиране

§ чрез системата epay

§ чрез sms

§ чрез ПОС - терминали в Центрове за обслужване на клиенти на ЧЕЗ

§ за битови потребители

Банка ДСК - BG 71 STSA 9300 11111 CEZEL

Уникредит Булбанк – BG 45 UNCR 7630 11111 CEZEL

§ за стопански потребители

Банка ДСК - BG 46 STSA 9300 77777 CEZEL

Уникредит Булбанк – BG 20 UNCR 7630 77777 CEZEL

СИТИ Банк – BG37 CITI 9250 77777CEZEL

 

Комуникации

Водещи новини

Времето