ТЕЦ ВАРНА подкрепи спортния празник на учениците от училище „Св.Св. Кирил и Методий“ в с. Езерово

ТЕЦ ВАРНА подкрепи спортния празник на учениците от училище „Св.Св. Кирил и Методий“ в с. Езерово

Днес, 26 май 2010г. в двора на училище„Св.Св. Кирил и Методий“ в с. Езерово се проведе спортен празник за възпитаниците от 2 до 8 клас. ТЕЦ„Варна“ подпомогна организацията на спортното събитие като подари на отборите победители спортни топки, а всяко дете получи грамота за класирането си на първото място в турнира. Общо 70 деца взеха участие в спортния празник на училището като премериха сили в 4 дисциплини – футбол, волейбол и баскетбол за по-големите ученици и състезателни игри за по-малките възпитаници.

2 футболни, 1 баскетболна и 1 волейболна топка, шампионски грамоти и лакомства за всички участици бяха раздадени лично отпредставители на ТЕЦ„Варна“.„Подкрепата, която оказахме на училище Кирил и Методий за организацията на спортния празник е част от съвместно сътрудничество, чието начало поставихме през месец април с обновяването на спортните терени в училището",каза Мариян Петрво, ръководител направление Човешки ресурси след награждаването.  

Спортното игрище в двора на местното училище беше обновено с финансовата подкрепа на ТЕЦ „Варна“ през месец април тази година. Вратите и мрежите на футболния терен бяха подменени, бяха закачени 6 нови баскетболни табла, а салона на училището беше оборудван с нова волейболна мрежа. "Вярваме, че с тази инициатива ще помогнем повече деца от селото да спортуват и да играят на открито, защото спортът е здраве", допълни още г-н Петров и пожела на всички ученици успех на предстоящите зрелостни изпити и весело и безгрижно лято.

PR

Водещи новини

Времето