Мениджъри на ЧЕЗ се срещнаха с бизнесмени от София и Перник

Мениджъри на ЧЕЗ се срещнаха с бизнесмени от София и Перник

Състояха се над 50 индивидуални консултации

Либерализацията на пазара на електроенергия, изкупуването на съоръжения и присъединяването към електроенергийната мрежа бяха сред основните теми, обсъдени между мениджъри на компании от групата на ЧЕЗ в България и бизнесмени от София и Перник, във вторник, 2 юли. По време на срещите мениджъри и експерти на ЧЕЗ дадоха над 50 индивидуални консултации по конкретни въпроси и казуси.

„Благодаря на всички за интереса и участието в срещите. За нас това е ценна обратна връзка от нашите клиенти, която ни помага да намираме най-добрите решения за оптимизиране на работата ни и да подобряваме качеството на обслужването. Това е нашата стратегическа цел в продължение на повече от осем години. Надявам се настоящата инициатива да постави началото на нова и успешна традиция, която да улесни комуникацията с нашите клиенти”, каза  Цветомир Ралчев - Директор, Дирекция „Развитие на мрежата” в „ЧЕЗ Разпределение България”.

Срещите на ЧЕЗ с бизнеса от София и Перник са част от инициативата на ръководството на ЧЕЗ в България за подобряване на комуникацията с деловите среди. Началото й бе дадено през първите дни на юни със срещи в Кюстендил и Благоевград. Впоследствие бяха проведени разговори в Плевен, Ловеч, Враца и Монтана.

С цел подобряване на комуникацията с клиентите си, през последните месеци компаниите от групата на ЧЕЗ предприеха редица инициативи. През март бе създадена първата в България институция Енергиен омбудсман, чиято основна функция е да улесни диалога между дружествата на ЧЕЗ и техните битови клиенти. Омбудсманът разглежда казуси, в които клиентите на ЧЕЗ се останали неудовлетворени как техните въпроси са били решени от търговските дружества на компанията – „ЧЕЗ Електро България” и „ЧЕЗ Разпределение България”.

През май, тази година, бе създаден Потребителски съвет с участието на представители на неправителствени организации и на ЧЕЗ в България. Целта му е да анализира най-добрите практики в обслужването и да препоръчва конкретни мерки за оптимизиране на процеса в България.

На снимката от ляво надясно: Илия Чакъров - Ръководител Направление в ЧЕЗ Разпределение България, Антон  Адамов - Ръководител Отдел "София област" към  Дирекция" Развитие на мрежата"  в ЧЕЗ Разпределение България, Цветомир Ралчев - Директор " Развитие на мрежата"  в ЧЕЗ Разпределение България, Жанна Пехливанова - Директор „Продажби“, ЧЕЗ Електро България, Младен Георгиев - ЧЕЗ Електро България, Ботьо Попиванов - ЧЕЗ Електро България, Милтен  Захариев - ЧЕЗ Електро България.

Денонощна информационна линия на ЧЕЗ: 0700 10 010

e-mail: zaklienta@cez.bg

Водещи новини

Времето