Лоялни клиенти на ЧЕЗ спечелиха още 958 лева

Лоялни клиенти на ЧЕЗ спечелиха още 958 лева

Наградените в кампанията станаха 475

Още 25 клиенти на ЧЕЗ спечелиха безплатни сметки за електроенергия в кампанията „Лоялността ви се отплаща”. Наградени тази седмица са потребители от София, Левски, Монтана, Ловеч, Перник, Тетевен, Елин Пелин, Плевен, Благоевград и с. Ваксево, област Кюстендил.

„Стартирахме инициативата в края на март. Желанието ни бе не само да благодарим на коректните ни клиенти, но и да ги подпомогнем ефективно. От началото на томболата до момента раздадохме 475 сметки на приблизителна стойност 22 000 лева.  Предстои ни да зарадваме още 125 клиенти до края на кампанията”, каза Петър Докладал, регионален мениджър на ЧЕЗ за България.

Всеки, изтеглен в лотарията клиент, получава наградата си под формата на надвнасяне на стойността на последната сметка за електроенергия в системата на ЧЕЗ. По този начин сумата се използва за погасяване на бъдещо задължение.

„Мога само да приветствам подобна инициатива. Всеки коректен потребител заслужава поощрение. Винаги в срок съм плащал дължимите си суми за ток, но не съм очаквал, че това ще ме направи участник, и вече печеливш, в лотарията на ЧЕЗ“, сподели при уведомяването си за наградата клиент на компанията от Плевен.

„Плащам задълженията си за електричество по банков път и затова, може би, никога не закъснявам. Разбрах за томболата на ЧЕЗ от сайта ви. Влизам редовно в него, защото работата ми изисква да следя графика ви за планирани прекъсвания. Надявах се, че и аз мога да се окажа сред спечелилите безплатна сметка, защото специално проверих датите на плащанията си през последната година и нямах нито едно закъснение. Поздравявам ви за идеята и се радвам, че тази седмица имах късмет!“, каза по телефона спечелил клиент от София.

В ежеседмичните тегления участват автоматично всички битови потребители, които са заплащали задълженията си в срок през последните 12 месеца. Компанията информира персонално всеки изтеглен клиент на посочените от него контакти за обратна връзка, а клиентските номера на печелившите участници се публикуват на интернет страницата на компанията – www.cez.bg в секцията „Бъдете информирани”.

Денонощна информационна линия на ЧЕЗ: 0700 10 010

e-mail: zaklienta@cez.bg

Времето