Народното събрание прие...

Народното събрание прие...
1. Решение за избиране на Временната комисия за подготовка на предложения за промени в Конституцията на Република България.
2. Закон за ратифициране на Конвенцията за компетентността, приложимото право, признаването, изпълнението и сътрудничеството във връзка с родителската отговорност и мерките за закрила на децата.
3. Закон за ратифициране на Конвенция N 156 на Международната организация на труда относно равенството на възможностите и еднаквото отношение към работниците и служителите от двата пола: работници и служители със семейни задължения.
4. Закон за ратифициране на Европейското споразумение за международен превоз на опасни товари по вътрешните водни пътища /ADN/ .
5. Закон за оттегляне на декларация по Международната конвенция за безопасните контейнери /CSC/ от 1972 г. и за ратифициране на измененията от 1993 г. на Международната конвенция за безопасните контейнери /CSC/ от 1972 г.
6. Закон за ратифициране на Споразумението между Република България и Комисията на Европейските общности от името на Европейската общност, изменящо Годишното финансово споразумение за 2004 г. по програма САПАРД (Специалната присъединителна програма за развитие на земеделието и селските райони в Република България).
7. На първо четене на законопроекта за изменение на Закона за здравното осигуряване .

Водещи новини

Времето