Председателят на Народното събрание Георги Пирински изпрати поздравителен адрес до председателя на Държавна агенция “Гражданска защита

Председателят на Народното събрание Георги Пирински изпрати поздравителен адрес до председателя на Държавна агенция “Гражданска защита
ПРЕДСЕДАТЕЛЯТ НА НАРОДНОТО СЪБРАНИЕ ГЕОРГИ ПИРИНСКИ ИЗПРАТИ ПОЗДРАВИТЕЛЕН АДРЕС ДО ПРЕДСЕДАТЕЛЯ НА ДЪРЖАВНА АГЕНЦИЯ “ГРАЖДАНСКА ЗАЩИТА”

Председателят на Народното събрание Георги Пирински изпрати поздравителен адрес до председателя на Държавна агенция “Гражданска защита” Никола Николов по повод професионалния празник на агенцията. В писмото се казва:

“Използвам случая от името на Народното събрание и лично от свое име да се обърна и към всички служители на агенцията по повод празника и да им пожелая много здраве, лично щастие, както и професионални успехи във тяхната изключително отговорна работа в името на обществото. Пожелавам ви все така всеотдайно да изпълнявате своята високохуманна мисия!
Дълбоко убеден съм, че обществото ни високо цени целеустремената и ползотворна дейност на единствената организация, отговорна за опазването на живота на хората. Като български държавник, искрено вярвам, че в реализацията на тази своя мисия Агенция “Гражданска защита” заслужава съпричастието и активната подкрепа на всички институции и на цялото гражданско общество.
Нека усилията и неуморната работа на вашата авторитетна организация бъдат възнаградени с високото доверие на българските граждани.”