Народното събрание прие...

Народното събрание прие...
Днес народните представители приеха:
1. Доклад за дейността на Комисията за борба с корупцията за периода м. ноември 2002 - 2003 г. -
2. Решение за разрешаване участието на контингент от Българската армия в учението на НАТО по Партньорство за мир "Кооператив Бест Ефорт 2004" на територията на Република Азербайджан.
3. Решение за разрешаване изпращането на военен кораб с щатното му въоръжение и военнослужещи с личното си оръжие от Българската армия във връзка с четвъртото активиране на Черноморското оперативно съединение "Черноморски сили" .
4. Решение за разрешаване изпращането на механизиран взвод от Българската армия на подготовка в Кралство Холандия и транспортирането му до зоната на операцията на Стабилизиращите сили на НАТО (СФОР) в Босна и Херцеговина.
5. Закон за ратифициране на Меморандума за разбирателство между правителството на Република България и Съюзното командване по операциите относно осигуряването на поддръжка от страната домакин за провеждането на учението по Партньорство за мир "Кооператив партнер 2004" .
6. Закон за ратифициране на Споразумението между страните по Северноатлантическия договор относно статута на техните въоръжени сили и на Протокола за статута на международните военни щабове, създадени в съответствие със Северноатлантическия договор.
7. Закон за ратифициране на изменението на чл. 1 от Споразумението за създаване на Европейска банка за възстановяване и развитие.
8. Закон за ратифициране на Спогодбата между Република България и Република Латвия за избягване на двойното данъчно облагане и предотвратяване отклонението от облагане с данъци на доходите.
9. Закон за изменение и допълнение на Закона за устройство на територията.

Водещи новини

Времето