Огнян Герджиков се срещна с представители на студентския парламент на Югозападния университет

Огнян Герджиков се срещна с представители на студентския парламент на Югозападния университет
ОГНЯН ГЕРДЖИКОВ СЕ СРЕЩНА С ПРЕДСТАВИТЕЛИ НА СТУДЕНТСКИЯ ПАРЛАМЕНТ НА ЮГОЗАПАДНИЯ УНИВЕРСИТЕТ


Председателят на Народното събрание проф. Огнян Герджиков се срещна днес, 26 март 2003 г., в зала "Запада" на НС, с представители на студентския парламент и студентското правителство на Правно-историческия факултет на Югозападния университет "Неофит Рилски" – Благоевград.

Участниците в срещата връчиха на председателя на парламента Кодекс на студентско самоуправление. Те запознаха проф. Герджиков с целите и задачите на органите на студентско самоуправление. Обсъждането на най-важните въпроси от живота на студентите, вземането на тяхното мнение при изработването на учебните планове, възпитателната работа и формирането на съвременни морални ценности, са сред основните функции на студентския парламент.

Кина Радкова, председател на Студентския парламент, отправи покана към проф. Герджиков в удобно за него време да посети ЮЗУ" Неофит Рилски".

"С пожелание за успехи в областта на науката и овладяването на знанията, за да израснете като достойни граждани", написа проф. Огнян Герджиков в Почетната книга на Правно-историческия факултет.

Водещи новини

Времето