Приветствие от председателя на парламента по повод една година от конституирането на 39-то Народно събрание

Приветствие от председателя на парламента по повод една година от конституирането на 39-то Народно събрание
ПРИВЕТСТВИЕ НА ПРЕДСЕДАТЕЛЯ НА ПАРЛАМЕНТА ПО ПОВОД ЕДНА ГОДИНА ОТ КОНСТИТУИРАНЕТО НА 39-ТО НАРОДНО СЪБРАНИЕ



Уважаеми госпожи и господа народни представители, за мен е особено удоволствие да отбележа, че на днешния ден преди една година доайенът на българските народни представители господин Светослав Лучников откри първото заседание на Тридесет и деветото Народно събрание. (Ръкопляскания.)
В качеството си на председател на парламента ви поздравявам най-сърдечно и пожелавам на всеки един от вас много здраве, успехи, парламентарна мъдрост и държавническо вдъхновение. Нека си припомним, че точно преди една година заедно започнахме работата си като представители на българския народ с надеждата, че ще бъдем свидетели на добрата воля на политическите сили, на добронамереността на всеки народен представител, на професионализма на администрацията на парламента. Започнахме с общата убеденост, че всеки поотделно и всички заедно ще работим за прогреса на обществото ни и благоденствието на всеки български гражданин.
Надявам се, че нашата едногодишна дейност оправдава и развива надеждите, с които всички ние заедно започнахме работа за благото на България на 5 юли 2001 г.

Водещи новини

Времето