НАП отваря ценови оферти /доставка на сървъри - система AIX /

НАП отваря ценови оферти /доставка на сървъри - система AIX /

            

На 15.11.2010 г. от 14:00 часа, в административната сграда на Националната агенция за приходите - Централно управление, на адрес: София, бул. „Княз Александър Дондуков” № 52, зала 208, комисията, назначена със Заповед № ЗЦУ-1364 от 12.10.2010 г. на главния секретар на НАП, за разглеждане, оценяване и класиране на офертите на участниците в открита процедура за възлагане на обществена поръчка с предмет:

  • „Доставка на оборудване и системи за ИЦ на НАП и изграждане на Център при бедствия и аварии по две самостоятелно обособени позиции, както следва:

     1. Обособена позиция № 1: Доставка на 2 броя сървъри за база данни работещи под операционна система AIX – инсталация, интеграция и пускане в експлоатация, трансфер на знания към служителите на НАП за работа с техниката, както и демонтиране от ИЦ на НАП на 2 броя IBM p750 сървъри, един дисков масив DS 4500 и мрежово оборудване към тях и монтирането им в определен от НАП Център при бедствия и аварии.

     2. Обособена позиция № 2: Доставка на 10 броя сървъри за приложения, базирани на блейд технология с едно шаси, дисков масив с 50 ТВ дисково пространство и 2 броя SAN комутатор, монтирани в комуникационни шкафове. Инсталация, интеграция, пускане в експлоатация и трансфер на знания към служителите на НАП за работа с техниката.», открит с Решение № РЦУ- 86/17.09.2010 г. на Главния секретар на НАП,

ще отвори и оповести ценовите оферти на участниците по обособена позиция № 1, които отговарят на предварително обявените условия на възложителя и са допуснати до участие в процедурата. 

Съгласно чл. 69а, ал. 3 от ЗОП, при отварянето на пликовете с предлаганата цена имат право да присъстват участниците в процедурата или техни упълномощени представители, както и представители на юридически лица с нестопанска цел и средствата за масова информация.

           

Водещи новини

Времето