НАП търси индикативни оферти за проекти по ОПАК

НАП търси индикативни оферти за проекти по ОПАК

НАП ще кандидатства за предоставяне на безвъзмездна финансова помощ по Оперативната програма „Административен капацитет” (ОПАК), Приоритетна ос ІІІ „Качествено административно обслужване и развитие на електронното управление” с четири проекта. 

Изискванията на Управляващия орган на ОПАК са бюджетите на проектите да бъдат базирани на поне две индикативни оферти. Те трябва  да бъдат изготвени с посочени цени за всяка дейност и поддейност поотделно.

От НАП обръщат внимание, че предоставените ценови оферти са само с индикативен характер и ще спомогнат за оценка на реалистичността на заложените в бюджета разходи по проекта. На този етап НАП не се обвързва по никакъв начин с предоставените индикативни ценови оферти. Агенцията ще избере оферта, валидна към конкретния момент, след провеждане на процедура за възлагане на обществена поръчка по реда на Закона за обществените поръчки и подзаконовите актове по прилагането му.

НАП очаква оферти до 19 май 2010 г. на факс: 9859 3562 или ел. поща: a.chakarov@nra.bg, v.shapkarov@nra.bg

Проектно предложение 1:  „Изграждане на сигурна за данните и достъпна за гражданите и бизнеса чрез електронни услуги интегрирана информационна система на НАП на основата на електронното управление и стандарт ISO 27001 за управление на информационната сигурност, и на други европейски стандарти за управление на качеството на услугите”

Проектно предложение 2:  „Изграждане на интерактивен интернет портал за въпроси и отговори.  Анализ на състоянието и препоръки за усъвършенстване и доразвиване на електронните услуги на НАП, предоставяни чрез уебсайта на агенцията”

Проектно предложение 3:  „Изграждане и внедряване на Управленска информационна система/DataWarehouse (УИС) в НАП и създаване на вътрешен капацитет за развитието на УИС.”

Проектно предложение 4:  „Надграждане на Системата за управление на приходите чрез разработване на софтуерно приложение в подкрепа на контролната дейност в НАП – Информационна система „Контрол”

Рубрика: За НАП ---> Оперативни програми