НАП отваря оферти по ЗОП

НАП отваря оферти по ЗОП
              

На 05.06.2009 г. от 10.00 часа, в административната сграда на Дирекция ОУИ - София, на адрес: София, ул. Аксаков” № 21, ет. 7 / заседателна зала, ще се проведе заседание на комисия за разглеждане, оценка и класиране на офертите за участие в открита процедура за възлагане на обществена поръчка с предмет:

„Периодична доставка по заявка на Възложителя на касети с тонер, в шест обособени позиции: 1. Периодична доставка по заявка на касети с тонер  за Дирекция ОУИ - София; 2. Периодична доставка по заявка на касети с тонер за ТД на НАП - София град;; 3. Периодична доставка по заявка на касети с тонер   за ТД на НАП - София област; 4. Периодична доставка по заявка на касети с тонер за ТД на НАП - гр. Перник.”; 5. Периодична доставка по заявка на касети с тонер   за ТД на НАП - гр. Кюстендил; 6. Периодична доставка по заявка на касети с тонер   за ТД на НАП-  гр. Благоевград”

Съгласно чл. 68, ал. 4 от ЗОП, действията на комисията при отваряне на  пликовете и проверка на съответствието на офертите със списъка по чл. 56, ал. 1, т. 12  от ЗОП са публични и на тях имат право да присъстват участниците в процедурата или техни упълномощени представители, както и представители на средствата за масова информация и на юридически лица с нестопанска цел.

         

Времето