НАП отваря оферти по ЗОП

НАП отваря оферти по ЗОП

    

На 12.05.2009 г. от 11.00 часа, в административната сграда на Националната агенция за приходите - Централно управление, на адрес: София, бул. „Княз Александър Дондуков” № 52, ще се проведе заседание на комисия за разглеждане, оценка и класиране на офертите за участие в открита процедура за възлагане на обществена поръчка с предмет:

  • "Застраховане на сграда и имущество на ЦУ на НАП, открита с Решение № РЦУ - 22 от 24.03.2009 г. на Изпълнителния директор на НАП.
  •  “Цялостно сервизно обслужване на 7 броя многофункционални копирни машини, намиращи се  в сградата на ЦУ на НАП, София, бул. „Княз Дондуков” № 52, открита с Решение №РЦУ-21 от 24.03.2009г. на изпълнителния директор на НАП

Съгласно чл. 68, ал. 4 от ЗОП, действията на комисията при отваряне на  пликовете и проверка на съответствието на офертите със списъка по чл. 56, ал. 1, т. 12 от ЗОП са публични и на тях имат право да присъстват участниците в процедурата или техни упълномощени представители, както и представители на средствата за масова информация и на юридически лица с нестопанска цел.

Допълнително ще бъдат обявени датата, часа и мястото на отваряне и оповестяване на ценовите оферти.

Повече информация за обществените поръчки вижте в рубриката "Профил на купувача"

            

Водещи новини

Времето