Централното управление на НАП търси 10 експерти, които ще работят в информационния център на агенцията

Централното управление на НАП търси 10 експерти, които ще работят в информационния  център на агенцията
 

Изискванията към кандидатите са да имат завършено висше образование с професионално направление икономика или право. За позиция в колцентъра могат да кандидатстват и току-що завършили студенти, тъй като не за всички експертни длъжности се изисква професионален опит.

Повече информация за конкурса можете да намерите в обявата за набиране на кандидати. Допълнителна информация за изискванията към кандидатите, условията за работа и перспективите за развитие в Информационния център на НАП може да се получи на телефон 02 /98593505.  Стартовата заплата за кандидати без трудов стаж е близо 500 лв., за хора с опит в данъците и осигурителните вноски възнагражденията ще бъдат по-високи. Ще се дават и допълнителни тримесечни премии за служителите на кол центъра, в зависимост от трудовото представяне.

Информационният център на НАП се намира в сградата на Централното управление на агенцията в София и работи от 9.00 до 17.30 ч. всеки делничен ден. Обажданията на клиенти  към телефон 0700 18 700 се таксуват на цената на един градски разговор за абонати на БТК и според тарифния план за абонати на мобилните оператори. Запитвания могат да се изпращат и на имейл адрес: infocenter@nra.bg.

Всички обяви за работа в НАП може да видите в рубриката За НАП ---> "Работа в НАП"

 

 

Водещи новини

Времето