НАП обявява повторен търг с тайно наддаване за продажба на един брой трансформатор ТМ 630 кVA 10kV

НАП обявява повторен търг с тайно наддаване за продажба на един брой трансформатор ТМ 630 кVA 10kV
  

На основание чл.2, т.1 от Наредба № 7 от 4.11.1997 г. за продажба на движими вещи – частна държавна собственост в сградата на ЦУ на НАП,  гр.София, бул. “ Княз Дондуков” №  52, в 11.00 ч. на следващия работен ден след изтичане срока на подаване на заявленията за участие ще бъде проведен повторен търг с тайно наддаване за продажба на един брой трансформатор ТМ 630 кVA 10kV, заводски  № 92045, произведен 1975 г. с началната тръжна цена  е  3172 /три хиляди сто седемдесет и два/ без ДДС.

Офертите на кандидатите се приемат в сградата на ЦУ на НАП - партер, “Деловодство” в 7-дневен срок от откриване на тръжната процедура. Тръжната процедура се открива, респективно срокът за подаване на заявленията за участие в търга започва след изтичане на едноседмичен срок от датата на публикуване на обявата. Ако последният ден е неприсъствен, офертите се приемат в първия следващ работен ден. Оглед на вещите може да бъде извършен всеки работен ден от датата на публикуване на обявата до изтичане на срока за подаване на офертите, на адрес: гр. София бул.”Дондуков” № 52. Документацията може да закупите в сградата на ЦУ на НАП,  гр.София, бул. “ Княз Дондуков” №  52, партер, “Деловодство”, всеки работен ден от 14:00 до 17:30 часа, срещу представен оригинален документ за платени по банков път 10 лв. невъзстановими, от датата на публикуване на обявата до изтичане на срока за подаване на офертите. Пълният текст на заповедта за провеждане на търга може да намерите в сградите на ЦУ на НАП, гр. София, бул. „Дондуков” № 52.

Заповед №ЗЦУ- 953/21.12.2007г. относно провеждане на повторен търг с тайно наддаване за продажба на един брой трансформатор ТМ 630 кVA 10kV

Всички заповеди за организирани търгове от НАП можете да видите в рубриката За НАП --> Търгове и конкурси

Водещи новини

Времето