Териториална дирекция на НАП София-град обявява търг с явно наддаване за предоставяне на акцизни стоки

Териториална дирекция на НАП София-град обявява търг с явно наддаване за предоставяне на акцизни стоки

          

Териториална дирекция на НАП София – град открива процедура чрез търг с явно наддаване за предоставяне за унищожаване на вино и спиртни напитки чрез преработката /дестилацията/ им до получаване на различен по свойства краен продукт от лицензиран производител на спиртни напитки, който придобива правата да вложи получената субстанция в ново производство.

Вид и количество на стоките:  спиртни напитки – 138 438  броя бутилки; вино: 26 514 броя бутилки  по приложен инвентаризационен опис.

Първоначална тръжна цена – 154 210 лева.

Необходими документи: 1. Заявление за участие в търга, подписано от кандидата; 2. Удостоверение за актуално състояние на ЕТ или ЮЛ, издадено не по – рано от шест месеца преди датата на подаване на документите; 3. Документ за внесен депозит за участие в търга; 4. Удостоверение за регистрация на кандидата по реда на Закона за виното и спиртните напитки; 5.  Документ за закупена от кандидата документация за участия в търга; 6. Изрично пълномощно за лицето, различно от законния представител, което ще представлява кандидата при провеждането на търга.

 Търгът ще се проведе на 07.12.2007 г. от 10:00  в сградата на Териториална дирекция на НАП София – град, ул. ”Аксаков” № 21.

За допълнителна информация относно условията за закупуване на документацията: тел. 02/98593805, 02/98593872.

Заповед № РД-01-670/29.11.2007г. за организиране на търг с явно наддаване за предоставяне на акцизни стоки - ТД на НАП София- град

Всички заповеди за организирани търгове от НАП можете да видите в рубриката За НАП --> Търгове и конкурси

  

                 

Времето