Военнослужещи от Българската армия ще вземат участие в честванията по повод 103-та годишнина от обявяването на Независимостта на България

Военнослужещи от Българската армия ще вземат участие в честванията по повод 103-та годишнина от обявяването на Независимостта на България
По повод 103-та годишнина от обявяването на Независимостта на България военнослужещи от Българската армия ще отбележат годишнината както следва:

На 21 септември 2011 г.

Представителни подразделения и военен духов оркестър от военно формирование 34750-Карлово на Сухопътни войски ще участват в тържествения ритуал по поднасяне на венци и цветя пред паметника на загиналите във войните за национално обединение в с. Климент, община Карлово.

Почетният караул и представителният духов оркестър на Военноморските сили ще участват в тържествения ритуал по издигане на знамената и поднасяне на венци и цветя в гр. Балчик.

На 22 септември 2011 г.

Почетен караул от видовете въоръжени сили ще участва в тържествения ритуал по издигане на знамената пред Общината в гр. Бургас и поднасяне на венци и цветя на паметника на загиналите пред Военния клуб в града.

Почетният караул и представителният духов оркестър на Сухопътни войски ще участват в провеждането на тържествения ритуал на площад „Стефан Стамболов” в гр. Плевен.

Военнослужещи от военно формирование 34 200 – Шумен ще участват в тържествения ритуал по поднасяне на венци и цветя пред паметника на загиналните на площад „Кристал” в града.

Военнослужещи от военно формирование 24 150 – Стара Загора ще участват в тържественото отбелязване на Независимостта на България в града.

Почетният караул и представителният духов оркестър на Военноморските сили ще участват в тържествения ритуал по издигане на знамената и поднасяне на венци и цветя на площад „Независимост” в гр. Варна.

На 25 септември 2011 г.

Почетният караул и представителният духов оркестър на ВМС ще участват в тържествения ритуал по поднасяне на венци и цветя в гр. Добрич.