Министърът на отбраната Аню Ангелов ще открие „Ангелска чудотворителница” в Централния военен клуб

Министърът на отбраната Аню Ангелов ще открие „Ангелска чудотворителница” в Централния военен клуб
Министърът на отбраната Аню Ангелов ще открие утре, 18 декември, в 11.00 ч. в зала „Концертна” на Централния военен клуб коледния благотворителен базар „Ангелска чудотворителница”. Той е организиран от Сдружението на жените военнослужещи в подкрепа на децата на военнослужещите и цивилните служители, загинали при изпълнение на служебния си дълг.

В празничната програма участват артистите от Представителния ансамбъл на Въоръжените сили, деца от детските градини на Министерството на отбраната в София, „Нона бенд”, художествени самодейни състави от Военен клуб – Пловдив, артисти и изпълнители. Представителна част гвардейци ще представят част от спектакъла „Искри”.

В зала 1 на Централния военен клуб паралелно ще се проведе „Концерт на възглавници за деца”, организиран от галерия „МОДО”.

По време на базара децата и техните родители ще имат възможност да си напряват снимка с Дядо Коледа, с известни спортисти, артисти и журналисти, която ще получат веднага.

За всички гости на „Ангелска чудотворителница” са приготвени изненади, „handmade” съкровища, вкусни сладки, ангелчета, картички, бижута и други коледни подаръци.

Колеги,

Началото на „Ангелска чудотворителница” е в 11.00 ч. на 18 декември в зала „Концертна” на Централния военен клуб. Заповядайте!