Министърът на отбраната Аню Ангелов ще участва в национална кръгла маса на тема „Професионалната армия и отбраната на страната”

Министърът на отбраната Аню Ангелов ще участва в национална кръгла маса на тема „Професионалната армия и отбраната на страната”
Министърът на отбраната Аню Ангелов ще участва утре, 5 април, в национална кръгла маса на тема „Професионалната армия и отбраната на страната”.Форумът се организира от Обществения съвет по въпросите на отбраната и Асоциацията на Сухопътните войски с подкрепата на Министерството на отбраната и ще се проведе в Централния военен клуб.

Дискусиите ще бъдат организирани в два панела: „Професионалната армия в контекста на потребностите на националната и колективната отбрана” и „Професионалната армия и гражданското общество”.

Във форума ще участват командирът на Сухопътните войски генерал-майор Стефан Василев, заместник-командващият на Съвместното командване на силите контраадмирал Валентин Гагашев, експерти от Министерството на отбраната и Военна академия „Г. С. Раковски”, представители на неправителствени организации и на българската отбранителна индустрия и членове на военнопатриотичните съюзи.

Началото на националната кръгла маса е от 09.00 ч. на 5 април в зала „Тържествена” на Централния военен клуб, а регистрацията на участниците започва в 08.30 ч.

Водещи новини

Времето