Министърът на отбраната Ангел Найденов ще се срещне с военнослужещи от военно формирование 24 490 - Асеновград

Министърът на отбраната Ангел Найденов ще се срещне с военнослужещи от военно формирование 24 490 - Асеновград
Министърът на отбраната Ангел Найденов ще посети утре, 15 ноември, военно формирование 24 490 – Асеновград. На среща с военнослужещите той ще представи приоритетите в работата на ръководството на Министерството на отбраната и ще обсъди с командването на полка проблемите и задачите пред военното формирование. В срещата ще участват заместник-началникът на отбраната генерал-лейтенант Стефан Василев и командирът на Сухопътните войски генерал-майор Нейко Ненов.

Командирът на формированието полковник Димитър Илиев ще изнесе брифинг пред гостите за състоянието на полка, структурата и бойната готовност, мисиите и задачите, стоящи пред артилерийското формирование от състава на Сухопътните войски. Министърът на отбраната Ангел Найденов ще бъде запознат и с историята и традициите на поделението от Асеновград.

По-късно министър Ангел Найденов ще се срещне с кмета на община Асеновград д-р Емил Караиванов.

Колеги, официалното посрещане на министъра на отбраната Ангел Найденов с почетен караул ще започне в 11:00 ч. утре, 15 ноември, във военно формирование 24 490 –Асеновград.

Напомняме ви, че в района на формированието ще бъдат допускани постоянно акредитираните журналисти, след представяне на лична и журналистическа карта.

Времето