Започва двудневна конференция на началника на отбраната

Започва двудневна конференция на началника на отбраната
Двудневна Конференция на началника на отбраната започва утре, 10 февруари, в сградата на Министерството на отбраната на бул. „Тотлебен“ № 34. Темата на форума е: „Предизвикателствата пред Въоръжените сили на Република България в контекста на новите рискове и заплахи“.

На конференцията ще присъстват министърът на отбраната Николай Ненчев, заместник-министрите на отбраната, висшият команден състав, генерали и офицери от видовете въоръжени сили, директори на дирекции в Министерството на отбраната, началници и командири на структури на пряко подчинение на министъра на отбраната, депутати, както и представители на други министерства и ведомства.

В рамките на утрешния ден от конференцията началникът на отбраната вицеадмирал Румен Николов ще изнесе пред президента и върховен главнокомандващ Въоръжените сили на Република България Росен Плевнелиев анализ на резултатите от подготовката на въоръжените сили, войсковия ред и дисциплината през 2014 г.

Уважаеми колеги,

Президентът и върховен главнокомандващ въоръжените сили Росен Плевнелиев, министърът на отбраната Николай Ненчев и началникът на отбраната вицеадмирал Румен Николов ще направят изявления пред медиите след доклада за анализа.

Ще ви очакваме на 10 февруари 2015 г. в 14.30 ч. в сградата на Министерството на отбраната на бул. „Тотлебен“ № 34.

Напомняме ви, че в сградата ще бъдат допускани само постоянно акредитираните журналисти, след представяне на лична и журналистическа карта.