Министър Николай Ненчев в 24-та авиобаза - Крумово: Проявихте голям професионализъм

Министър Николай Ненчев в 24-та авиобаза - Крумово: Проявихте голям професионализъм
Проявихте много голям професионализъм - това заяви министърът на отбраната Николай Ненчев пред личния състав на 24-та авиационна база – Крумово днес, 11 март. Министър Ненчев посети военното формирование заедно с народния представител Корман Исмаилов, член на парламентарната Комисия по отбрана, и поздрави лично екипажите на вертолетите, които в последните дни извършиха полети в тежки метеорологични условия и оказаха помощ на бедстващото население в Родопите.

„Благодаря Ви, момчета. Това, което направихте в последните дни, има ключово значение в бедствената ситуация, в която се намира страната. Искам да Ви предам поздравите от премиера и да Ви уверя, че имам волята да извърша необходимите реформи, за да повишим авторитета и да подобрим състоянието на Българската армия“, заяви министър Николай Ненчев пред личния състав на 24-та авиационна база - Крумово. Министърът се увери, че военнослужещите в 24-та авиационна база Крумово имат потенциал, но трябва да бъдат създадени и необходимите условия за приемственост в Българската армия.

Министърът на отбраната Николай Ненчев бе категоричен, че ще положи всички необходими усилия, за да промени отношението на политиците към Българската армия.

По време на разговора военнослужещите запознаха министъра с необходимостта от дооборудване и модернизация на техниката, с което ще гарантират по-големи способности за оказване на помощ на населението и изпълнение на задълженията си.

На срещата във военното формирование присъстваха командирите на 24-та авиационна база - Крумово и на 68-ма бригада Специални сили - бригаден генерал Петьо Мирчев и бригаден генерал Михаил Попов.

Водещи новини

Времето