Заместник-министър Мая Тодорова приветства в ММС младежи от Южна Корея

Заместник-министър Мая Тодорова приветства в ММС младежи от Южна Корея


Заместник-министърът на младежта и спорта Мая Тодорова прие официална петчленна младежка делегация от правителствени експерти  и представители на неправителствени организации, гости от Южна Корея. Те са на посещение у нас на разменни начала по силата на действащ меморандум между България и азиатската страна.

„Щастлива съм да ви приветствам с „Добре дошли” в България. Вярвам, че на Международния ден на младежта – 12 август, ще можете да се запознаете с младежките организации у нас и ще придобиете впечатления за нашата работа при реализиране на младежката политика. Очаквам вие също да споделите опит и добри практики, а след това да разкажете на вашите приятели за впечатленията си от България”, каза Мая Тодорова на своите млади гости.

Корейските младежи направиха впечатляваща таекуон-до демонстрация под звуците на традиционната корейска песен „Елате” в съпровод на флейта.

По този начин официалните гости призоваха сътрудничеството между двете приятелски държави да се задълбочи, за да могат повече техни връстници да посетят нашата страна.

Времето