Йордан Йовчев откри нова спортна площадка в родния си град Пловдив

Йордан Йовчев откри нова спортна площадка 
                                     в родния си град Пловдив

    Заместник-министърът на физическото възпитание и спорта Йордан Йовчев откри нова спортна площадка за фитнес в район „Тракия” в Пловдив. На площадката се проведе и първото състезание с участието на повече от 150 младежи, които посрещнаха Йордан Йовчев с нескрит интерес и желание да получат автографи от легендарния гимнастик.  
    „Радвам се, че има толкова много млади ентусиасти, които се занимават с фитнес и гимнастика. Убеден съм, че вие ще запалите и други младежи и че сред вас има бъдещи шампиони на България,” каза Йордан Йовчев при срещата си с участниците в състезанието.
    Спортната площадка е изградена по инициатива на районния кмет Костадин Димитров и е четвъртата, на която жителите от пловдивския район „Тракия” ще спортуват, отдъхват или прекарват време на открито.
    Организираните от пловдивския клуб Атлетик Тайп Форсе състезания  бяха за най-много набирания, лицеви опори, скок дъга и кофички на успоредка за 30 секунди. Участниците бяха разделени в две групи до 18  и над 18 години. На победителите бяха раздадени килограми плодове.