Представянето На Стихосбирката На Надежда Захариева “Пепел От Страст” Ще Се Състои На 11 Януари От 17.00 Часа В Българския Ресторант “Чевермето”

Представянето На Стихосбирката На Надежда Захариева  “Пепел От Страст”  Ще  Се  Състои  На 11 Януари От 17.00 Часа  В  Българския  Ресторант “Чевермето”


        На 11 януари (сряда) 2006 г. от 17.00 часа в българския ресторант “Чевермето” в София ще се състои официалната премиера на поетичната книга на Надежда Захариева “Пепел от страст”.
        Поканените на поетичната вечер ги очаква изненада – те ще присъстват и на премиерата на новия видеоклип на певицата Стефка Берова  - “Наследство”,  по стихове на Надежда Захариева и музика на Андрей Дренников.
      
         Организатор на събитието е г-жа Лили Червенякова.
        Надежда Захариева е родена на 03. 11. 1944 г. в с. Радово, Пернишка област. Завършва френска филология в СУ “Св. Кл. Охридски”. Стихове пише от юношеските си години. Автор е на стихосбирките “Живот като живот”, “Загубих си усмивката”, “Нелюбовно време”, “Но млъкни, душо”, “Облачно”, “Въже от свобода”, “Гълъб ме споходи на Игнажден”, както и на автобиографичния роман в две части “Смет за сливи” и психологическия роман “Тя и тримата”.
         От септември 2005 г. Надежда Захариева е заместник-министър на културата.


Времето