Великденски Подаръци За Дома За Артисти Ветерани В „Захарна Фабрика” Изпрати Министърът На Културата Проф. Стефан Данаилов

Великденски Подаръци За Дома За Артисти Ветерани  В „Захарна Фабрика” Изпрати Министърът На Културата Проф. Стефан Данаилов


        Министърът на културата проф. Стефан Данаилов изпрати днес лично дарение за Дома за ветерани на културата и изкуствата в столичния квартал „Захарна фабрика” по случай настъпващите Великденски празници. Артистите ветерани получиха агне, козунаци, шоколадови бонбони, портокали и банани, червено вино, както и кошница с боядисани яйца.
        В поздравлението си до артистите ветерани министърът на културата проф. Стефан Данаилов им пожелава здраве, дълголетие и бодър дух.
        Артистите благодариха сърдечно за оказаното им внимание и споделиха, че ще продължават с неотслабващ интерес да следят и как се развива българската култура.
        По традиция в навечерието на Коледа и Великден министърът на културата проф. Стефан Данаилов изпраща подаръци за 18-те артисти ветерани, които живеят в дома в „Захарна фабрика”.