Посланикът На С Р Виетнам Изпрати Благодарствено Писмо До Министър Стефан Данаилов За Отличната Организация На Фотоизложбата “Виетнам И България В Моето Сърце”

Посланикът На С Р Виетнам Изпрати Благодарствено Писмо До Министър Стефан Данаилов За Отличната Организация На Фотоизложбата  “Виетнам И България В Моето Сърце”


        Министърът на културата проф. Стефан Данаилов получи благодарствено писмо от извънредния и пълномощен посланик на С Р Виетнам в България Н.Пр. Фам Куок Бао, в което той му благодари за отличната организация и съпричастност в подредбата и оформлението на фотоизложбата “Виетнам и България в моето сърце”, наредена в зала “Средец” на Министерството на културата в периода от 5 до 11 ноември 2007 г., израз на традиционно добрите приятелски отношения между двете страни.
        “Високо ценя отношението на Министерството на културата на Р България, отразено в словото на зам.-министър Явор Милушев при откриването на изложбата”, пише посланикът на С Р Виетнам в писмото си до проф. Стефан Данаилов.
        “Като благодаря още веднъж за искреното Ви приятелско отношение към мен и моята страна, оставам с най-добри чувства и уважение към Вас,” отбелязва в благодарственото си писмо до министър Данаилов посланик Фам Куок Бао.



Времето