Министърът На Културата Проф. Стефан Данаилов И Председателят На Федералната Агенция По Култура И Кинематография На Руската Федерация Михаил Швидкой Подписаха Протокол За Гала-Концерта За Откриването На Годината На Русия В България

Министърът На Културата Проф. Стефан Данаилов И Председателят На Федералната Агенция По Култура И Кинематография На Руската Федерация  Михаил Швидкой Подписаха Протокол  За Гала-Концерта За Откриването На  Годината На Русия В България


        Министърът на културата проф. Стефан Данаилов и председателят на Федералната Агенция по култура и кинематография на Руската Федерация Михаил Швидкой, който е на кратко работно посещение в България, подписаха днес в министерството на културата Протокол за гала-концерта за откриването на Годината на Русия в България – 2008-ма.
        Гала-концертът ще бъде на 17 януари 2008 г. в Зала 1 на НДК в рамките на визитата на президента на Русия Владимир Путин в България.
        По време на днешната си среща с Михаил Швидкой министър Стефан Данаилов му връчи писмо с молба за съдействие за решаване на въпроса с авторските права на български творци в Руската Федерация. За проблема сигнализира преди дни Асоциацията на българските драматурзи.


Времето