Министърът На Културата Проф. Стефан Данаилов Е В Състава На Българската Официална Делегация За Посещението На Президента На Русия У Нас Владимир Путин

Министърът На Културата Проф. Стефан Данаилов Е В Състава На Българската Официална Делегация За Посещението На Президента На Русия У Нас Владимир Путин


        Министърът на културата проф. Стефан Данаилов е в състава на българската официална делегация за официалното посещение на президента на Руската Федерация Владимир Путин в България на 17 и 18 януари.
        На 17 януари министър Данаилов ще присъства на Гала концерта в зала 1 на НДК по случай откриването на Годината на Русия в България. Концертът е под патронажа на президента на България Георги Първанов и на президента на Руската Федерация Владимир Путин.
        На 18 януари министър Данаилов ще присъства на полагането на венец пред Паметника на Незнайния воин.
        В 11.40 часа същия ден министър Данаилов ще участва в пленарните разговори на двете делегации. В 12 часа е подписването на двустранни документи между Република България и Руската Федерация в присъствието на двамата президенти. След това предстои разглеждане на залата с Тракийското съкровище в Националния исторически музей и официален обяд, даван от президента на България Георги Първанов и съпругата му Зорка Първанова в чест на президента на Руската федерация Владимир Путин и съпругата му Людмила Путина.
        На 18 януари в 16 часа министър Данаилов ще участва в пленарните разговори на министър-председателя на България Сергей Станишев с президента на Русия Владимир Путин.



Водещи новини

Времето