Кметът На Враца Благодари На Министъра На Културата Проф. Стефан Данаилов За Концерт - Спектакъла По Повод 130- Годишнината От Освобождението На България

Кметът На Враца Благодари На Министъра На Културата Проф. Стефан Данаилов За Концерт - Спектакъла По Повод 130- Годишнината От Освобождението На  България


         Министърът на културата проф. Стефан Данаилов получи благодарствено писмо от кмета на Враца инж. Тотю Младенов.
        В писмото се казва:
        „Уважаеми проф. Данаилов, изразявайки прекрасните впечатления на    моите съграждани, искам лично да благодаря на Вас и колегите от Вашия екип за вълнуващия концерт – спектакъл по повод 130-ата годишнина от Освобождението на България и Годината на Русия в България.
Оценяваме по достойнство високата художествена стойност на предложената програма на Академичния ансамбъл за песни и танци на Министерството на вътрешните работи на Руската федерация под ръководството на ген.-майор Виктор Елисеев. За всяка сцена е огромна чест да приеме изявен солист като Йосиф Кобзон – един от доайените на руската естрада.
         Намирам, че подобни високо стойностни изяви допринасят изключително много за утвърждаването на приятелските взаимоотношения между двата братски народа на България и Русия - страна, с която ни свързват дълбоки исторически корени!”
 
                       
 
 


Водещи новини

Времето