Министърът На Културата Проф. Стефан Данаилов Ще Присъства Днес На Старта На Студентска Телевизия “Алма Матер”

Министърът На Културата Проф. Стефан Данаилов Ще Присъства Днес На Старта На Студентска Телевизия “Алма Матер”


        Министърът на културата проф. Стефан Данаилов ще присъства днес на старта на Студентска телевизия „Алма матер”. Записът на пилотното издание на обновеното предаване „Ку-Ку”, което ще тръгне от есента на честотите на новата университетска телевизия „Алма матер”, ще започне от 17.00 часа в студио 3 на БНТ.
        Нидал Алгафари е режисьор на продукцията, която ще бъде излъчена първо по БНТ на 27 юли. Активно участие като консултанти имат и Любен Дилов-син и Снежана Симеонова, които са сред учредителите на “Ку-Ку” преди повече от 18 години.
        С освежена концепция, нов екип и подкрепа от старите кукувци емблематичното предаване ще се завърти наесен в национален ефир в програмата на университетската телевизия “Алма матер”.
Университетската телевизия “Алма матер” е първа по рода си в Югоизточна Европа. Тя ще започне излъчването си през ноември с няколко програмни линии на честотите на БНТ и ще обединява всички университети в страната. Телевизията е започнала изграждането на междууниверситетска мрежа за информационен обмен, а амбициите са тя да се развие на територията на целия Балкански полуостров.



Водещи новини

Времето