Заместник-Министърът На Културата Явор Милушев Ще Открие Днес В Скопие Самостоятелната Изложба „Начала” На Известния Български Художник Проф. Станислав Памукчиев

Заместник-Министърът На Културата  Явор Милушев Ще Открие Днес В Скопие Самостоятелната Изложба „Начала” На Известния Български Художник Проф. Станислав Памукчиев


        Днес, 12 септември 2008 г., заместник-министърът на културата  Явор Милушев ще открие самостоятелната изложба „Начала” на известния български художник проф. Станислав Памукчиев в Националния  музей за съвременно изкуство в гр. Скопие, Република Македония.
       
Изложбата се организира в изпълнение на Програмата за сътрудничество в областта на културата между Министерство на културата на Република България и Министерство на културата на Република Македония за периода 2007 - 2009 г.  Официалното откриване на изложбата „Начала” на  проф. Станислав Памукчиев в Националния музей за съвременно изкуство в Скопие е тази вечер в 20.00 часа.
       
В рамките на посещението си в Скопие на 12 септември Явор Милушев ще проведе среща със Сенко Велинов – съветник на министър-председателя Никола Груевски,  на която ще бъде обсъдено състоянието и перспективите на двустранното културно сътрудничество.      Зам.-министър Явор Милушев ще има работна среща и с посланика на България Михо Михов, а също така ще посети и Културно-информационния център на България в Скопие.
                          


Водещи новини

Времето