На 7 И 8 Ноември Т.Г. В Дъблин Ще Се Проведе Годишната Конференция На Европейски Съвет На Артистите /Еса/ „Мобилност На Артистите – Стремеж Или Реалност”

На 7 И 8 Ноември Т.Г. В Дъблин Ще Се Проведе Годишната Конференция На Европейски Съвет На Артистите /Еса/ „Мобилност На Артистите – Стремеж Или Реалност”


На 7 и 8 ноември т.г. в Дъблин ще се проведе Годишната конференция на Европейски съвет на артистите /ЕСА/ „Мобилност на артистите – стремеж или реалност”. Форумът ще е в Ирландския музей за модерно изкуство. Конференцията е организирана в сътрудничество с ирландското представителство на ЕСА – Визуални артисти-Ирландия.

Събота, 8 ноември, ще бъда посветена на сесиите на Конференцията в Ирландския музей за модерно изкуство, които ще приключат в късния следобед с музикално изпълнение на Na Piobari Uilleann. В неделя, 9 ноември, в Ирландския музей за модерно изкуство ще се проведе Годишното Общо Събрание на ЕСА, което е отворено само за членове.

Броят на участниците в конференцията ще бъде ограничен до 80 – от Ирландия и Европа – артисти, културни оператори, политици, изследователи и т.н. Таксата за участие в конференцията е 90 евро и включва материали за конференцията и обяд в събота.
За тези участници, които искат и настаняване, е на разположение хотел „Хилтън”, разположен при портата на Ирландския музей за модерно изкуство. Резервирани са единични стаи за 120 евро на вечер, плюс закуска (нормалната цена е 180 евро). Стаите, които трябва да се гарантират чрез кредитна карта, могат да се резервират чрез интернет връзка. Резервациите трябва да се направят преди 1 октомври.

Още информация може да бъде получена от Елизабет Дайдрихс в ЕСА: тел.+4535384401 или на адрес www.eca.dk.

България е член на ЕСА.

БЪЛГАРИЯ
Основен контакт:

Национална асоциация на изкуствата
Здравко Митков
"Раковски" 108 A
1000 София

тел. +395-2-9873424
факс. +395-2-9897389
ел. поща: zdravko@internet-bg.net, marria_kr@yahoo.com



Водещи новини

Времето