Министърът На Културата Проф. Стефан Данаилов Поздрави Преподавателите И Студентите На Националната Художествена Академия, Националната Музикална Академия “Проф. Панчо Владигеров” И Академията За Музикално, Танцово И Изобразително Изкуство – Пловдив

Министърът На Културата Проф. Стефан Данаилов Поздрави Преподавателите И Студентите На Националната Художествена Академия, Националната Музикална Академия  “Проф. Панчо Владигеров” И Академията За Музикално, Танцово И Изобразително Изкуство – Пловдив


        Министърът на културата проф. Стефан Данаилов поздрави ръководството, преподавателите и студентите на Националната художествена академия по случай началото на учебната година.

        „Казват, че талантът да виждаш и да разбираш е най-прекрасният дар на природата. Скъпи преподаватели, уверен съм, че вие притежавате необходимите качества и желание да предадете на младите хора умението да виждат, разбират и пресъздават по неповторим начин нещата от Живота.
         Скъпи студенти, пожелавам ви свободата да творите за удоволствие така естествено, както трябва да се правят всички истински важни неща. На добър час!”, се казва в поздравлението на министър Данаилов. 

        Министър Стефан Данаилов поздрави по случай 1 октомври, Международен ден на музиката, ръководството, преподавателите и студентите на Националната музикална академия „Проф. Панчо Владигеров” и на Академията за музикално, танцово и изобразително изкуство – Пловдив.

        „Скъпи студенти, нека не ви напуска ентусиазмът и вдъхновението, защото вие сте посланиците на България в Европа и света в изграждането на една съвременна духовна общност, в която силата на изкуството и таланта сплотява и обогатява хората”, се казва в поздравлението на министър Данаилов.



Водещи новини

Времето