Заместник-Министърът На Културата Явор Милушев Ще Открие Хvііі-То Издание На Реклама Експо 2008

Заместник-Министърът На Културата Явор Милушев Ще Открие Хvііі-То Издание На Реклама Експо 2008


        От 6 до 9 октомври 2008 г. в НДК ще се проведе XVIII-то издание на  най-престижното събитие в рекламния бизнес с акцент върху визуалните комуникации и графичния дизайн РЕКЛАМА ЕКСПО 2008. Организатори на форума са Националният дворец на културата и Прим Дизайн. РЕКЛАМА ЕКСПО е под патронажа на Министерството на културата.  Форумът ще бъде открит днес в 11 ч. от  зам.-министъра на културата Явор Милушев.
       
Тази година генерално е променена концепцията на програмата от презентации и лекции: идеята на форума е да предлага ценна информация и полезни решения, нови материали, техника и услуги, да дискутира практически въпроси и проблеми, интересни за участниците, за представителите на бизнеса, за маркетинговите отдели на компаниите.
       
Големият интерес към събитието потвърждават записаните над 170 фирми от всички сектори на рекламната индустрия. Вече трета година техният брой се увеличава и заради възможността да участват в най-голямото рекламно изложение в България - признат форум за обмен на творчески идеи и мнения, място за най-актуална информация за новите технологии и продукти.  
       
Сред гостите на РЕКЛАМА ЕКСПО 2008 са водещи рекламни, маркетинг и ПР агенции, национални и частни медии, дизайнери, производители и дистрибутори на продукти и материали за реклама, рекламодатели. По традиция сред специалистите и експертите в творческата програма на изложението са представители на Асоциацията на рекламните агенции (АРА) – България, Българската търговско-промишлена палата, Софийската търговско–промишлена камара, Българската стопанска камара, САБ, СБХ, Столична община и др. 
       
В съпътстващата творческа програма на РЕКЛАМА ЕКСПО 2008 са включени над 10 дискусии, презентации на компании, представяне на нови технологии и продукти. Лектори и водещи ще бъдат известните специалисти проф. д-р Христо Кафтанджиев – експерт и преподавател по визуални комуникации във Факултета по журналистика и масови комуникации на СУ „Св. Кл. Охридски”, Стефан Серезлиев - графичен дизайнер, изследовател и преподавател, който работи в областта на професионалната практика и висшето образование по графичен дизайн, визуални комуникации и реклама, доц. д-р Соня Алексиева - PR експерт и преподавател по пъблик рилейшънс, реклама и бизнескомуникации в Нов български университет, доц. д-р Иванка Мавродиева – експерт в областта на бизнескомуникациите, преподавател в СУ „Св. Кл. Охридски”, Мариета Колева – главен редактор на сп. Exhibit и др.


Водещи новини

Времето