Министър Стефан Данаилов Получи Благодарствено Писмо От Председателя На Варненската Туристическа Камара

Министър Стефан Данаилов Получи Благодарствено Писмо От Председателя На Варненската Туристическа  Камара


        Министърът на културата проф. Стефан Данаилов получи благодарствено писмо от председателя на Варненската туристическа камара доц. д-р Марин Нешков.
        В писмото си доц. Нешков изказва благодарност от името на Варненската туристическа камара на министър Стефан Данаилов за съпричастността и подкрепата при организирането и провеждането на Черноморския туристически форум на тема „Религиозният туризъм: Манастирите – носители на българската духовност”, който бе под патронажа на Негово Светейшество патриарх Максим.
        Безспорен принос за този успех има и Вашето решение Министерството на културата да подкрепи събитието като участва с представител в него, а във връзка с това бихме желали да изкажем пред Вас и чрез Вас благодарност на Руско Русев – директор на дирекция „Музеи, галерии и изобразителни изкуства” в МК, взел участие в дискусиите, пише доц. Марин Нешков в писмото си до проф. Стефан Данаилов.
        Председателят на Варненската туристическа камара доц. д-р Марин Нешков изказва благодарност и на Тошо Пейков – изпълнителен директор на Национален дарителски фонд „13 века България”, който също е взел активно участие в Черноморския туристически форум на тема „Религиозният туризъм: Манастирите – носители на българската духовност”.



Водещи новини

Времето