Вечер На Националната Кулинария Ще Се Проведе На 15 Декември Т.Г. В Гранд Хотел „София”

Вечер На Националната Кулинария  Ще Се Проведе На 15 Декември Т.Г.  В Гранд Хотел „София”


        Във връзка с приключването на официалната програма на Европейската година на междукултурния диалог - 2008 и в рамките на Националния проект „Къща”, Министерството на културата, Представителството на Европейската комисия в България, Сдружението на готвачите в Европа „Евро-ток”, в сътрудничество с посолствата и културните институти на различни държави и с домакинството на Гранд хотел „София” организират Вечер на националната кулинария. Вечерта на националната кулинария ще се проведе на 15 декември т.г. от 18:00 часа в Гранд хотел „София”, ул. „Ген. Гурко” 1, София.
        Националният проект „Къща” се осъществява от Министерство на културата с подкрепата на Европейската комисия и на Комуникационната стратегия на Р България за ЕС. По време на проявата ще бъдат представени типични национални ястия от Европа и други континенти, отразяващи многообразието от традиционни кухни като неизменна част от културното многообразие на съвременния свят.

За повече информация - Н. Стоянова и И. Стаменкова, дирекция „ЕСМС”. Тел. 94 00 917; 94 00 986 . i.stamenkova@mc.government.bg; n.stoyanova@mc.government.bg




Времето