Българският Художник Калин Серапионов Участва В Голям Международен Проект „Звуци И Визии” В Музея На Изкуствата В Тел Авив

Българският Художник Калин Серапионов Участва В Голям Международен Проект „Звуци И Визии” В Музея На Изкуствата В Тел Авив


        Българският художник  Калин Серапионов участва в голям международен проект “ЗВУЦИ & ВИЗИИ/SOUNDS &VISIONS. Филми и видеопроизведения на художници от последното европейско десетилетие”, който представя европейския принос за стогодишнината на Тел Авив-Яфа.
        “ЗВУЦИ & ВИЗИИ” е началното събитие на Фестивала КОНТЕМПО и се провежда в Художествения музей на Тел Авив от 6 февруари до 8 март 2009 год. Проектът е общоевропейско усилие, замислено от Италианския културен институт в сътрудничество с Френския културен институт, Гьоте-институт, Румънския културен институт със значима подкрепа от Делегацията на Европейската комисия в Държавата Израел.
        Участието на българския художник Калин Серапионов с творбата му In Addition, 2008 е организирано от Института за съвременно изкуство в София, и изцяло финансирано от Министерството  на културата и Министерството на външните работи на България и Посолството на България в Държавата Израел.
Куратори на проекта са Анжело Джиое и Мария Роза Сосай, а куратор на българското участие е изкуствоведът Яра Бубнова.
        Участващите държави са Австрия, Белгия, България, Кипър, Република Чехия, Дания, Финландия, Франция, Германия, Унгария, Ирландия, Италия, Литва, Малта, Холандия, Полша, Португалия, Румъния, Словения, Испания и Обединеното кралство.
 


Времето